Повернутися до звичайного режиму

Результати І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

20 грудня 2022 року в комунальному закладі «Олександрійський міський музейний центр імені Антоніни Худякової» проведено І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у формі наукової конференції згідно з Умовами проведення. Захід проведено з метою виявлення, пiдтримки інтелектуально та творчо обдарованої молодi, залучення її до науково-дослiдницької та експериментальної роботи та створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

У конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої освіти міста, слухачі та члени Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді.

Конкурс-захист проходив у наукових секціях МАН: журналістика, психологія, літературна творчість, валеологія, хімія, авіа- та ракетобудування, машинобудування та робототехніка.

На конкурс було представлено 7 науково-дослідницьких робіт. Всі вони рекомендовані для участі в ІІ етапі конкурсу-захисту, який відбудеться в лютому 2023 року в м. Кропивницькому.

Прізвище, ім’я, Секція МАН Місце Заклад
1 Шевчик Вероніка Журналістика І Ліцей №17
2 Зарецька Марія Літературна творчість І Ліцей інформаційних технологій
3 Миргородський Андрій Літературна творчість І Мультипрофільний ліцей
4 Тодорес Марія Валеологія І Ліцей №10
5 Андрієнко Марія Хімія І Ліцей інформаційних технологій
6 Литвинович Кіра Авіа- та ракетобудування, машинобудування та робототехніка І Ліцей інформаційних технологій
7 Щирська Кіра Психологія І Ліцей №17
Кiлькiсть переглядiв: 202