Засідання професійної спільноти вихователів молодших груп ЗДО

28 січня у ЗДО № 28 відбулося засідання професійної спільноти вихователів молодших груп ЗДО «Навчання працьовитості засобами сімейного виховання».

Весь процес навчання та виховання дітей може і повинен бути організований так, щоб вони навчилися розуміти користь і необхідність праці для себе, колективу та сім’ї.

Тому вихователька молодшої групи Кіщенко Наталія Григорівна і обрала цю тему для обговорення. Також у заклад запросили батьків на гру-заняття «МайстерШеф завітав у садочок».

Конкурси розподілили між командами таким чином: зварити смачний борщ, приготувати салат «Олів’є» та спекти запашне печиво.

Допоки тата готували справжні страви, їх діти танцювали та грали в ігри. Пройшовши всі конкурси, учасники обох команд виконали веселий танок з кольоровими тарілочками. Наостанок, діти отримала від татусів смачне печиво, яке вони приготували.

Також Наталія Григорівна підготувала і провела майстер-клас для вихователів «Створення картини «Дивовижний букет» (із овочів, фруктів, зелені). Обравши і підготувавши необхідні інгредієнти, учасники засідання мали змогу викладати на зображеному букеті свої фантазії.

/Files/images/dnz_28/zasdannya/photo_2022-01-20_21-23-40.jpg/Files/images/dnz_28/zasdannya/photo_2022-01-28_18-46-02.jpg/Files/images/dnz_28/zasdannya/photo_2022-01-28_18-45-11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 122