Інтегроване заняття «Мамині помічники»

У ЗДО (яслах-садку ) № 42 проведено інтегроване заняття з художньо-продуктивної діяльності «Мамині помічники» для дітей середньої групи «Ведмежатко».

Метою заняття було виховання любові та поваги до жінки-матері, шанобливе ставлення до хліба, працелюбність; розвиток у дітей охайності у роботі, цікавості до практичної роботи, вміння концентрувати увагу та отримувати насолоду від результатів своєї діяльності.

Вихованці вчилися допомагати неньці на кухні. Діти працювали із солоним тістом: вчилися розкачувати його качалочкою, вирізати різне за формою печиво за допомогою готових формочок. Це сприяло розвитку дрібної моторики, уважності, охайності у роботі, наполегливості. Пригадали, які інгредієнти потрібні для замішування тіста, щоб випічка була корисною, хрусткою, ароматною та смачною.

Говорячи про борошно, вихователі звернулися до фольклору: пригадали прислів’я про хліб та переглянули мультфільм до казки «Колосок». Коли печиво випеклося, малята із задоволенням поласували «плодами власної роботи» та залишили пригостити своїх рідних.


/Files/images/ntegrovaniy_urok/1614264601936.jpg/Files/images/ntegrovaniy_urok/1614264743134.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 112