Повернутися до звичайного режиму

Чудове свято – 8 березня!

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу.

В закладі дошкільної освіти №35 організовано та проведено з дітками цікаві ранки до свята 8 березня. Зранку у закладі дошкільної освіти відчувалася радісна й весняна атмосфера. Вихованці груп дивували дорослих своїми казковими перевтіленнями, а саме - дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів, та неперевершеним дитячим артистизмом. На святах звучали лагідні пісні про маму, бабусю, слова вдячності і любові.

До дітлахів молодшої групи завітав клоун Бім з чарівною Квіточкою –Семицвіточкою, яка допомагала «виконувати» дитячі бажання. Малеча радо грала та танцювала з веселим клоуном.

Для дітей середньої групи клоун Кльопа влаштував святкове «Лото забава» під час якого малюки вітали жінок зі святом. Дошкільнята витягували кульки з «чарівного лототрону». Кожна кулька була музичним подарунком для мам та бабусь.

У незвичайних та цікавих змаганнях з музичного виховання брали участь діти старших груп. Дітлахи показували свої знання та вміння з музичного виховання у інтелектуально – розважальному шоу «Хто краще?». Справедливе журі оцінювало конкурс і звичайно ж перемогла дружба. Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки.

Свято 8 березня пройшло цікаво і незвично. А результатом - стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки дітлахів, таслова вдячності за організацію та проведення дитячих свят від батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 150