День самоврядування в Гімназії

07 грудня 2018 року в Україні відзначається День місцевого самоврядування. У НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ст.-школа мистецтв», традиційно, це також особливий день–День учнівського самоврядування.

Цього дня учні чекають із особливим нетерпінням, адже це єдиний день у навчальному році, коли діяльність закладу в повному розпорядженні учнів:вони проводять уроки, виховні заходи, працюють із діловою документацією-словом, виконують обов’язки педагогів і адміністрації.

Розпочався День учнівського самоврядування із традиційної загальногімназійної лінійки, під час якої директор закладу-Лобунська О.А. передала своєму дублерові - Савченко Владлені, учениці 11–Б класу, символічний Ключ від закладу. На лінійці представили усіх учнів-дублерів і вручили їм посвідчення. Після лінійки розпочався звичайний навчальний процес, лише вчителі та адміністрація в ньому незвичайні–учні 9 – 11 класів. Учителі-дублери й адміністратори-дублери отримали неоціненний досвід у проведенні уроків, організації уваги та поведінки учнів, підготовки управлінських та контролюючих проектів рішень, а учні початкової та середньої школи із задоволенням працювали на уроках та не підвели ні вчителів, ні їх дублерів.

Для вчителів й адміністрації, вільних від своїх безпосередніх обов’язків, були організовані майстер-класи із розпису різдвяних пряників та оздоблення новорічного столу серветками (учитель трудового навчання закладу Шевченко Г.С.).

День самоврядування в закладі традиційно завершився спільною нарадою вчителів та їхніх дублерів, де всі охочі поділилися враженнями від проведеної роботи та висловили побажання щодо проведення такого свята в майбутньому.

Кiлькiсть переглядiв: 370