Твоя майбутня професія. Зроби свій вибір сьогодні!

Випускники ЗНЗ І-ІІ ступенів №8 крок за кроком підходять до поставленої мети – отримати ґрунтовні знання з навчальних предметів, вдосконалити навички, які знадобляться їм у здобутті майбутніх професій. Зорієнтуватися в майбутньому житті допомагають різноманітні профорієнтаційні заходи, в рамках яких учні знайомляться з особливостями світу професій – цікавих та найбільш необхідних на ринку праці.

Протягом березня-травня 2018 року до закладу завітали представники всіх ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації міста Олександрії, під час зустрічей з якими школярі з цікавістю переглянули відеофільми, які знайомлять з переліком професій, за якими здійснюється підготовка учнів в професійних навчальних закладах, почули важливу інформацію щодо організації навчального процесу.

Розширити відомості про особливості робітничих професій та професій, які користуються попитом на ринку праці в регіоні допомогли Дні відкритих дверей, на які запросили до себе Олександрійський технікум Білоцерківського аграрного університету та Державний навчальний заклад «Олександрійський професійний ліцей». Майбутні абітурієнти змогли ознайомитися з інфраструктурою навчально-методичної бази закладів, специфікою навчання в закладах професійної освіти.

Змістовну інформацію про професії, які сьогодні користуються попитом, випускники закладу дізналися завдяки представникам мобільного центру професійної орієнтації Державної служби зайнятості України. Фахівці ознайомили учнів з «Барометром професій» та проаналізували ситуацію на ринку праці в регіоні.

Завдяки таким змістовним заходам та цікавим зустрічам школярі отримали достатню кількість важливої й корисної інформації, зробили чимало висновків про своє ставлення до навчання та до вибору своєї майбутньої професії.

/Files/images/CAM03629.jpg/Files/images/CAM03643.jpg/Files/images/CAM03667.jpg/Files/images/CAM03661.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 245