Повернутися до звичайного режиму

Зустріч з учасником ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

24 квітня 2018 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №14 відбулася зустріч з учасником ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС льотчиком-полковником Рижовим Олександром Володимировичем.

Метою зустрічі було розширити знання дітей про Чорнобильську трагедію, наголосити про потенційну небезпеку радіації, розповісти про пожежників, ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, розвивати почуття вдячності, вшанування подвигу, виховувати любов і повагу до своєї Батьківщини – України, почуття глибокої поваги до людей, які ціною власного життя та здоров’я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС.

Олександр Володимирович, як очевидець та ліквідатор, поділився спогадами про ті трагічні роки, коли всі сили цивільних та військових були кинуті на ліквідацію наслідків вибуху на Чорнобильській АЕС. Вихованці мали можливість отримати відповіді на питання, які виникали під час зустрічі.

Зустріч сприяла створенню у дітей почуття гордості за людей, які приймали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та спонукала брати приклад з героя.

/Files/images/DSCN1030-min.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 330