eTwinning Plus крокує Олександрією

Наприкінці жовтня 2017 року у м. Києві відбувся тренінг в рамках програми eTwiining Plus для ітвіннерів-початківців, в якому взяла участь заступник директора з навчально-виховної роботи ЗНЗ І-ІІІ ст. №15 Гутнєва Світлана Володимирівна.

Захід зібрав близько 70 вчителів з усіх куточків України. Спікерами виступили координатори програми Сергій Теплов і Валентина Веліченко, а також амбасадори Олена Науменко (Черкаси) та Олена Лук’янець (Київ).

Сергій Теплов розповів учителям про ключові ідеї eTwinning Plus та сучасні освітні можливості, які відкриває участь у міжнародних проектах. А Валентина Веліченко ознайомила ітвіннерів з останніми новинами та найближчими планами щодо діяльності програми в Україні.

У свою чергу Олена Науменко та Олена Лук’янець провели низку корисних воркшопів. Зокрема, висвітили основні кроки роботи в програмі; продемонстрували корисні інструменти TwinSpace; поділилися прикладами найкращих проектів та власним досвідом.

Після плідного навчання учасники отримали практичні навички та корисні знайомства для роботи в програмі. На даний момент Світлана Володимирівна з командою учнів 3-А класу успішно приєдналися до англомовного проекту "Різдво" і вже розпочали активну роботу.

Кiлькiсть переглядiв: 186