Космічні пригоди вихованців гуртка «СУВЕНІР»

Безкраїй космос… За безліччю складних явищ, що відбуваються в ньому, він невичерпний. Здавна він вабив до себе людину, яка намагалася розгадати його таємниці.

З метою розширення знань вихованців про космос, розвитку уяви, фантазії,творчих здібностей, виховання почуття колективізму та патріотизму 12 квітня у гуртку «СУВЕНІР» Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник гуртка Мартиненко Н.В.) була проведена пізнавально-розважальна гра «Космічні пригоди».

На початку заняття діти згадали будову Сонячної системи, історію освоєння космосу, нашого земляка Леоніда Івановича Попова, який за три рейси в космос налітав 200 днів 14 годин 45 хвилин 51 секунду, довідались про сучасні відкриття у космічній галузі.

Настане час — і земляни освоюватимуть нові планети. А поки що сміливі і відважні команди гуртківців вирушили у космічну подорож, під час якої вони потрапили на нові планети, які заселені чудернацькими жителями, рослинами і тваринами. Про свої інопланетні пригоди вони розповідали своїм друзям після повернення на Землю.

Заняття у формі гри викликало масу позитивних емоцій, які були підсолоджені космічними цукерками.

Кiлькiсть переглядiв: 147