Засідання міського методичного об’єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста

23 лютого на базі санаторного ДНЗ ( ясла-садка) № 16 відбулося засідання методичного об’єднання музичних керівників дошкільних закладів м.Олександрії на тему : «Організація театралізованої діяльності в дитсадку».

На початку зустрічі завідувач Буц Олена Миколаївна привітала музичних керівників, які були вперше у садочку після здійснення його реконструкції у 2012 році, та коротко познайомила роботою санаторного ДНЗ № 16.

В інформаційному блоці була представлена доповідь музичного керівника Даценко О.В. із слайдовою презентацією: “Театралізована діяльність як один із засобів стимулювання дітей до проявів акторської майстерності” (з досвіду роботи), а вже у практичному блоці - переглянули мюзикл, як один із видів театралізованої діяльності дітей, за мотивами казки Г. Х. Андерсена «Дюймовочка», в якому діти почувалися справжніми акторами: співали сольні партії, виконували таночки та хореографічні композиції. Яскраві костюми та декорації створили атмосферу справжньої казки.

Презентація музичним керівником Даценко О.В. авторського мультфільму «Як кошенятко маму шукало» розкрила можливості розвитку розвитку акторських та мовленнєвих здібностей дошкільників через субсенсорне сприймання.

В кінці засідання присутні провели обговорення заходу та мали можливість висловити свої враження від побаченого.

/Files/images/224.jpg/Files/images/515.jpg/Files/images/623.jpg/Files/images/723.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 364