«Бути здоровим – висока мета, кожного хто у садочку зроста!»

25.05.2016 року в ДНЗ № 20, в рамках Тижня здоров’я, вихователь молодшої групи «Барвінок» Чорна Тетяна Іванівна, провела заняття з валеології на тему: «Будьмо здорові!»

Виконуючи важливе завдання дошкільного закладу – навчити дітей повсякчас дбати про власне здоров’я, знайомити із різними технологіями його збереження і зміцнення, заняття спонукало дітей до здорового способу життя, дотримання правил особистої гігієни. Вихователь звертала особливу увагу на дотримання чистоти, тому, що це попередження багатьох захворювань в майбутньому. Формуючи у дошкільнят дбайливе ставлення до власного здоров’я – піднімала їх емоційний тонус. Допомагаючи Зайчику та навчаючи поросятко Рюшу мити руки і не боятися шкідливого Мікроба, діти вчилися використовувати набуті знання на практиці. А з кицюнею Мурою пригадали, як правильно чистити зуби та надали поради, що до вибору продуктів харчування корисних для здоров’я. Ігрова форма проведення заняття, дала змогу утримувати стійкий інтерес вихованців протягом всього ходу заняття та сприяла міцному засвоєнню знань та надбанню стійких навичок. Адже виховання здорової дитини – пріоритетна, найголовніша задача сьогодення.

/Files/images/dnz__20/2015-2016_nr/buti_zdorovim__visoka_meta/1.JPG/Files/images/dnz__20/2015-2016_nr/buti_zdorovim__visoka_meta/4.JPG/Files/images/dnz__20/2015-2016_nr/buti_zdorovim__visoka_meta/2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 220