Повернутися до звичайного режиму

Декада історії та правознавства закінчилася

З 08 грудня по 19 грудня в НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. № 12 – ДНЗ» проходила декада історії та правознавства. Разом з тим, в рамках декади, проводився Тиждень права. Протягом двох тижнів з учнями проводилися цікаві і змістовні заходи.

Вони відвідали селищну бібліотеку і зустрілися з ліквідатором чорнобильської катастрофи Парадою С.І., з працівником соціальної служби міста Лозовою О.І., підготували виступи про цікаві моменти в історії, про волонтерський рух, взяли участь у конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», переглядали кінофільми та презентації на правову тематику. Вчитель історії Плавчан О.І. провела відкритий урок з історії у 9 класі.

Особливо запам’яталися учням 5-8 класів «Історична лотерея» та «Правовий квест», проведені вчителем історії Яцук В.В. Під час історичної лотереї діти перевіряли свої знання хронологічних подій в історії України, накопичували бали і вигравали оцінки. Протягом правового квесту учні демонстрували свої знання з права, вміння швидко реагувати на запитання та допомагати один одному у вирішенні правових питань.
Не залишились осторонь протягом декади і молодші школярі. З ними класні керівники проводили бесіди, ігри, тренінги та подорожі на правову тематику.

/Files/images/nvk_znz_12-dnz/dekada_stor_ta_prava/2.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/dekada_stor_ta_prava/3.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/dekada_stor_ta_prava/6.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/dekada_stor_ta_prava/4.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/dekada_stor_ta_prava/1.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/dekada_stor_ta_prava/5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 464