В гостях у школярів Олександрійського колегіуму

Вже стало традицією напередодні дня Святого Миколая здійснювати екскурсію до Олександрійського колегіуму. Тож 18 грудня вихованці старших груп разом з вихователями і батьками побували в привітних стінах даного закладу. Вихованці мали змогу побувати в навчальних класах молодших школярів, посидіти за їх партами, поспілкуватися з вчителями. Діти з великим захопленням переглянули виставку новорічних поробок «На фабриці Діда Мороза», які виготовлені вмілими руками учнів початкових та старших класів.

До вподоби малюкам була і шкільна їдальня, де їх пригостили смачними рогаликами та чаєм. Закінчилася екскурсія в актовому залі, де біля святкової ялинки вони переглянули концерт своїх старших друзів. З добрим настроєм та намірами в подальшому навчатися саме Олександрійському колегіумі, поверталися дошкільники до дитячого садка!

/Files/images/ok/v_gostyah_u_shkolyarv_ok/4.JPG/Files/images/ok/v_gostyah_u_shkolyarv_ok/6.JPG/Files/images/ok/v_gostyah_u_shkolyarv_ok/2.JPG/Files/images/ok/v_gostyah_u_shkolyarv_ok/3.JPG/Files/images/ok/v_gostyah_u_shkolyarv_ok/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 460