Осінній КВК

Не секрет, що завдяки грі розвиваються творчі здібності дитини. А коли ця гра має ще й конкурсний характер, виховується почуття співпереживання, солідарності, розвивається командний дух, відчуття підтримки, взаємодопомоги.

З метою згуртування класних колективів, розвитку творчих здібностей учнів, розширення їх кругозору в ЗНЗ І – ІІ ступенів №8 проходять різноманітні конкурсні заходи. Так і цьогоріч, наприкінці осені, 27 листопада 2014 року між командами, які представляли класні колективи старших класів, відбувся «Осінній КВК».

Виступи команд були майже рівними, але різнилися колоритом, притаманним кожному класу. Найвдалішою була «Візитівка» команди 9 класу, яка носила назву «Олександрійські вареники». Діти з гумором підійшли до розкриття назви своєї команди, підготували пісню, в якій також наголошувалось, чому команда має саме таку назву і рекламу про «користь» вживання вареників.
Конкурс капітанів виявив, що капітани усіх трьох команд непогано навчаються в школі і дали максимальну кількість вірних відповідей до поставлених запитань з навчальних предметів. Однак найбільш комунікабельним був капітан команди 8 класу «Район 8,8» Зенков Віталій, який порівняно краще орієнтувався в нестандартних ситуаціях.

За підсумками усіх конкурсів перемогу отримали наймолодші учасники змагань – 7-класники, команда яких носила назву «Веселуни». Вони дали найбільшу кількість правильних відповідей на запитання ведучої, були активними та найбільш уважними конкурсантами, що й дозволило їх отримати перемогу.

Вітаємо юних веселих та кмітливих та бажаємо успіхів у наступних конкурсах!

/Files/images/znz__8/osnny_kvk/фото 051.jpg/Files/images/znz__8/osnny_kvk/фото 047.jpg/Files/images/znz__8/osnny_kvk/фото 034.jpg/Files/images/znz__8/osnny_kvk/фото 035.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 168