БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ В НЕБЕЗПЕЧНИХ СИТУАЦІЯХ

З 26 по 30 квітня 2021 року в ЦДЮТ ім. О. Шакала пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Безпека людини в небезпечних ситуаціях».

У проведенні Тижня взяли участь педагогічні працівники та вихованці 15 гуртків закладу.

У рамках Тижня педагогами були проведені заходи з використанням різноманітних форм: перегляд і обговорення мультфільмів, ігри, тематичні заняття, виховні та інформаційні години, виготовлення аплікації, бесіди та перегляд відеоматеріалів, заняття з цивільного захисту та тренувальні заходи щодо дій під час виникнення надзвичайних ситуацій.

За результатами Тижня були відзначені: творча колективна робота «Вогнегасник», виготовлена вихованцями гуртка «Народна творчість» (керівник Каріна ТКАЧЕНКО); гра «Що таке безпека і небезпека?», проведена в гуртку «Дитина і довкілля» (керівник Наталія ПРАНЮК); робота «Сумка рятівника» вихованців гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Катерина ЛИТВИНЕНКО) та матеріали тренувальних заходів щодо надзвичайних ситуацій та дій під час виникнення пожеж, виготовлені вихованцями хореографічного колективу "Капріз" (керівник Наталія ТРУШ).

/Files/images/tsdyut/7.jpg/Files/images/tsdyut/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 120