Відкритий показ «РУХ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я»

У квітні в ЗДО (яслах-садку) № 42 проведено відкритий показ «РУХ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я» (використання квест-технології у фізично-оздоровчій роботі) з метою заохочення дітей дошкільного віку зміцнювати та дбати про власне здоров’я.

Для дітей старшої групи «Сонечко» вихователь Вікторія Колосюк організувала і провела фізкультурний квест «У пошуках піратських скарбів». Під час квесту діти долали перешкоди, вправляючись у різних видах рухів: пролізали в печеру, допомагали мавпочці збирати кокоси, плавали з дельфінами, стрибали з удавами, готували смаколики (морозиво) для африканських жителів, навчали папугу гімнастики для очей, сортували сміття. Наостанок затанцювали руханку з новими африканськими друзями.

Діти старшої групи «Берізка» разом із вихователем Світланою Зюзь взяли участь у фізкультурному квесті патріотичного спрямування на тему «В пошуках Полісняночки». Усі підібрані завдання були спрямовані на розвиток рухової активності дітей, а також дошкільнята пригадали славетних українських гетьманів, переглянули відео про життя козаків, їх героїчне минуле. Під час заходу малеча продовжила вчитися тримати рівновагу в рухливих іграх «Бій козаків» та «Зваримо куліш». Охоче стрибали з обруча в обруч, пролазили в тунель та затанцювали веселу руханку «Гопачок».

/Files/images/dnz_43/1617003151722.jpg/Files/images/dnz_43/1616662591808.jpg/Files/images/dnz_43/1616662519290.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 103