Майстер-клас для молодих вчителів трудового навчання

15 лютого 2021 року у загальноосвітньому навчальному закладі №10 було проведено майстер- клас для молодих вчителів трудового навчання (обслуговуючі види праці) на тему «Проєктна діяльність на уроках трудового навчання».

Учасників семінару гостинно зустріла директор закладу Петренко Т.І., яка презентувала навчальний заклад та ознайомила присутніх із системою роботи педагогічного колективу «Новий погляд на уроки трудового навчання через призму ключових компетентностей».

Харитонова О.Г., заступник директора з навчально-виховної роботи, провела оглядову панораму "Від десятої до десятої" та ознайомила присутніх з історією закладу.

Чернуха І.Г. - консультант ЦПРПП, звернула увагу молодих вчителів на систему модернізації трудового навчання на компетентнісній основі.

Посунько О.А., спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, поділилась власним досвідом роботи над проєктною діяльністю на уроках трудового навчання та провела майстер-клас із виготовлення весняного гнома з текстильних матеріалів.

Під час проведення семінару панувала доброзичлива атмосфера і дружня співпраця всіх вчителів. Результатом роботи семінару стала чудова виставка-експромт, а задоволені та щирі усмішки учасників краще усяких слів відображали настрій та актуальність даного заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 167