"Подорож до країни Нехворійки"

Вихователь середньої групи закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу № 39 Олександрійської міської ради Демченко В. А. запросила дітей у повчальну подорож до країни Нехворійки.

Народна мудрість говорить: «Було б здоров’я, а все інше наживемо!»

В цікавій та ігровій формі діти познайомилися з жителями міста Гігієна – чистюлькіними, а також дізнались багато корисного про засоби гігієни та необхідність їх використання. На своєму шляху вихованці групи зустріли хлопчика - Хворійка, який був змушений звернутися до Лікаря по допомогу, а діти з задоволенням познайомили його з правилами здорового способу життя та шляхами його збереження.

Під час зупинки у місті Вітамінії діти дізнались багато корисного про правильне харчування та про необхідність вживати вітаміни для зміцнення свого здоров’я. Маленькі дослідники з захопленням грали в гру «Корисні вітамінки для Тараса та Маринки», під час якої закріпили правила здорового харчування.

А лікар, який завітав на заняття, наголосив на необхідності бережливого ставлення до свого життя та здоров’я. Корисна інформація, позитивні емоції сприяли формуванню у дітей бажання бути завжди здоровими та веселими.

Кiлькiсть переглядiв: 166