Як дошкільнята Осінь вітали

05 та 06 листопада 2020 року в закладі дошкільної освіти (яслах – садку) № 35 пройшли осінні свята.

Діти молодшої групи потрапили у казку «Добрі справи Мухоморки» . Малюки разом з Мухоморкою отримали завдання від Мудрої Сови. Дітлахи допомогли білочці зібрати урожай на зиму, потім назбирали горобини для пташок та заколисали на зиму ведмедика. Виконавши завдання квесту діти пограли в гру «Чарівний бубон» та отримали солодкі подарунки від Леді Осені. Під час розваги діти виконували пісні та таночки.

Малюки середньої групи потрапили у казку «Лисиця – мандрівниця». До малят на розвагу завітала Лисиця мандрівниця, яка щойно прилетіла з Мілану і зовсім не хоче працювати. Діти перевтілилися у звірят, та показували Лисичці, як треба готуватися до зими. Під час розваги малюки виконали таночки білочок, їжачків, мишенят, а також хороводи й пісні на осінню тематику.

Під час дійства лисиця намагалася вкрасти зроблені звірятами запаси на зиму, але діти їх перевиховали. Свято закінчилося таночком дружби та смачними гостинцями від Пані Осені.

Для дітей старших груп було проведено свято «Мастер- шеф в дитячому садку». На ньому хлопчики виконали танок «Вареники», а дівчатка «Какао». У танцювальному батлі за рішенням журі перемогла дружба. Несподівано на свято завітали Сіль та Перець Чілі, які «псували» дітям рецепти, але після веселої гри діти помирилися з непроханими гостями. Дуже сподобалося дітлахам виробляти печиво з тіста. Родзинкою свята став таночок «Борщ» та пісня «Золотиста Осінь». В кінці свята усі учасники дійства отримали смаколики.

Кiлькiсть переглядiв: 171