Повернутися до звичайного режиму

«УСМІШКА»-онлайн

Два з половиною місяці зразковий художній хореографічний колектив «Усмішка» Центру дитячої та юнацької творчості ім. О. Шакала (керівник Вікторія Черкаська) працював в умовах карантину. Але освітній процес з вихованцями не припинявся ні на мить. Вся навчальна робота проводилася в дистанційному режимі, вдома, із застосовуванням підручних засобів і, головне, в позитивному настрої, із зарядом бадьорості та енергії. Онлайн репетиції об’єднували колектив увесь цей період.

Ми - за активний карантин. Головне - підтримувати здоров’я і перебувати в гарній фізичній формі. Заняття проводилися через відео платформу Zoom, та в групах «Усмішки» через соціальну мережу Viber. Фото та відеозвіти онлайн-занять юних танцівників колективу систематично висвітлювалися на Instagram-каналі та Facebook (їх надійшло більше 200).

До танцювального онлайн-марафону долучилися і батьки вихованців. Татусі та матусі разом із своїми дітьми наполегливо тренувалися в умовах самоізоляції. Карантин не став на заваді для самовдосконалення юних танцівників «Усмішки», шліфування своїх знань, умінь і навичок.

Кiлькiсть переглядiв: 414