Звідки хліб прийшов

Ми зустрічаємося з хлібом щодня. Без хліба не обходиться ні буденний, ні святковий стіл.

Спочатку треба виростити зерно, потім переробити зерно на борошно, а тоді вже пекти хліб. Малюки середньої групи закладу дошкільної освіти №29 ознайомилися з довгим, важким шлях проходить зернятко, перш ніж потрапить до нас на стіл хлібом. Як багато людей працюють, щоб ми кожен день їли свіжий хліб. Кожного дня наші вихователі наголошують дітям: «Хліб треба берегти!» Це справжнє багатство нашого народу, нашої країни. До хліба треба ставитися з великою пошаною, берегти кожну крихітку, бо для того, щоб ми мали хліб на столі, треба вкласти багато праці. Наприкінці заняття діти спробували власноруч замісити та виготовити печиво, і переконалися наскільки це не легкий труд!

Кiлькiсть переглядiв: 544