Повернутися до звичайного режиму

Вітаємо переможця!

19 лютого 2020 року вихователь закладу дошкільної освіти (ясел - садка) № 35 Додатко Марина Вікторівна була запрошена до Олександрійської пожежно-рятувальної частини Управління державної ДСНС у Кіровоградській області для нагородження подарунком за участь в конкурсі на кращий твір у техніці аплікація «Служба порятунку завжди поруч» в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації».

Її робота з покидькового матеріалу «Ціна одного сірника» зайняла І місце. Ця робота була виконана учасниками батьківського клубу «Світлячок», керівником якого є Додатко Марина Вікторівна. Матеріалом для аплікації слугували шматочки тканини, шкіри, паперу, гілочки дерев.

Під час проведення Тижнів безпеки життєдіяльності вихователь ознайомлювала дітей та нагадувала батькам про правила безпеки в побуті та в природі, правила поводження з вогнем, що надихнуло учасників клубу на виконання цієї роботи.

Робота Додатко М.В. з протипожежної безпеки не вперше відзначена. Так на місцевому телебаченні було показано заняття з ручної праці з використанням природничого матеріалу «Обережно з вогнем в лісі», яке вихователь провела з дітьми середньої групи.

Кiлькiсть переглядiв: 443