Сучасний керівник- успішний менеджер

11 лютого 2020 року на базі санаторного ЗДО(ясла-садку) № 16 проведено авторську творчу майстерню директора Олени Буц на тему: «Сучасний керівник- успішний менеджер».

Олена Миколаївна допомогла колегам розібратися у питаннях організації ефективної діяльності сучасного керівника та загальної взаємодії з підпорядкованим колективом під час розгляду алгоритму «Як встигнути все:секрети планування робочого дня та облаштування ідеального робочого місця», кайрос-менеджменту «Зручний момент», порад «Дбаємо про здоров’я працівників взимку».

/Files/images/Використання ТЗН під час майстер класу (1).jpg/Files/images/Авторська майстерня СЗДО 16.jpg

Майстер клас був розподілений на теоретичні та практичні блоки, тому присутні мали змогу на практиці застосувати отримані знання за допомогою вправ: самодіагностики «Який я керівник?», брейнстромінгу «Ефективний управлінець», прав фейсбілдінгу «Піклуємося про своє здоров’я», практичної взаємодії : «Тілесно-орієнтована терапія з фітболами» (практичний психолог Юлія ЯНКЕВИЧ),«Технології дитячого оздоровлення у СЗДО № 16» (вихователь-методист Олена ЗЕЛЕНА).

/Files/images/ТІЛЕСНО-ОРІЄНТОВАНА ТЕРАПІЯ ПР.ПСИХОЛОГ Янкевич Ю.А..jpg/Files/images/СЗДО 16 загартування.jpg

В кінці заходу кожен присутній отримав діловий записник, який стане у нагоді для правильного розподілу важливих робочих справ, виготовлений власноруч колективом СЗДО № 16.

Кiлькiсть переглядiв: 491