Гра – господиня освітнього процесу

10 лютого 2020 року у закладі дошкільної освіти (яслах-садку) № 25 для вихователів був проведений семінар-практикум з елементами тренінгу «Гра – господиня освітнього процесу». Вихователь-методист Н.Олійник активізувала знання педагогів про ігрову діяльність як провідний вид діяльності дошкільників.

Під час семінару вихователі виконували різноманітні вправи, що сприяли підвищенню рівня знань і вмінь щодо виховання базових якостей особистості в сюжетно-рольових іграх («Закінчи речення», «Сходинки», «Бліц-гра», «Нова пошта», «Аналіз педагогічних ситуацій» та ін.). Вихователі удосконалювали свою педагогічну майстерність, практично складаючи плани підготовки сюжетно-рольових ігор та розробили систему виховної роботи для формування ініціативної поведінки під час сюжетно-рольової гри.

Виховати ініціативних, відповідальних людей – це найбільш актуальне питання сьогодення, пов’язане з формуванням особистості та її базових якостей, що становлять основу розвитку психологічно здорової, ініціативної та успішної особистості.

Кiлькiсть переглядiв: 425