«УСМІШКА» - переможець Всеукраїнського "GRAND DANCE FESTIVAL»

02 листопада 2019 року 33 молодші вихованці (дві вікові групи) зразкового художнього хореографічного колективу «УСМІШКА» (керівник Черкаська В. Г.) повернулися із золотою нагородою Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «GRAND DANCE FESTIVAL», що проходив у місті Дніпро на сцені КСК «Шинник».

Організатором фестивалю виступила громадська організація «Grand Art Svit». Оцінювало конкурсні номери знане журі, яке складалося із провідних фахівців, заслужених діячів хореографічного мистецтва, балетмейстерів-постановників, викладачів хореографії київських університетів (кафедр хореографії).

В молодшій віковій категорії, де змагалися і наші діти було заявлено 76 номерів, які виконували колективи з різних куточків нашої країни. На розсуд журі «Усмішка» представила дві хореографічні композиції: «Курячий хіп-хоп» та «Кантрі» у номінації «Естрадна хореографія» і за результатами оцінювання виборола перше місце.

Колективу вручили кубок та диплом переможця, керівнику Черкаській В.Г. – подяку від ГО «Grand Art Svit» та оргкомітету фестивалю, а кожен вихованець колективу «Усмішка» одержав медаль золотого призера. Всі діти повернулися додому сповнені емоціями та незабутніми враженнями від фестивалю. Вони гідно представили наше місто і відстояли звання «зразкового» колективу, не зважаючи на те, що 15 наймолодших танцівників вперше прийняли участь у такому масштабному заході.

Кiлькiсть переглядiв: 367