«Про вогонь нам треба знати з ним не можна жартувати»

З 04 по 8 листопада 2019 року в ЗДО №2 розпочався тиждень безпеки життєдіяльності під назвою «Про вогонь нам треба знати з ним не можна жартувати». Так 5 листопада була проведена розвага на тему «Відважні пожежники».

Метою проведення було поліпшення якості освітньо-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; формування в кожного вихованця активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дитячому садку, збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя дошкільнят, вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час пожежі. В гості до дітей завітала Злюка Пожежа та хотіла навчити дітей, як треба запалити весь світ. Але дошкільнята не розгубились та здолали Пожежу своїми знаннями правил пожежної безпеки та вправністю в спортивних змаганнях «Огороди вогонь», «Швидше загаси вогонь», «Врятуй звірят», «Врятуй будиночок».

Вихователі закладу Шевченко А. А., Плотнікова В. В., Михайлик Ю. В., Колісник В. О. дуже ефективно працювали над тим, щоб діти засвоїли правила техніки безпеки під час виникнення пожежі. Цікавий мультфільм, ігри-естафети, відгадування загадок сприяло підвищенню інтересу у дошкільнят. Особливо вразило дітей прихід інспектора надзвичайних ситуацій, який розповів про свою професію та да змогу приміряти одяг пожежника.

Кiлькiсть переглядiв: 374