Свята Осені в дитсадку

З 01 по 07 листопада 2019 року в ЗДО № 25 в усіх вікових групах були проведені осінні святкові ранки, які створили для дошкільнят особливу музичну атмосферу, спонукали дітей до перевтілення в ігрові ролі. Малюки охоче танцювали,співали пісні, грали в ігри та на різноманітних музичних інструментах, читали вірші, драматизували казки. Музичні керівники Л.Ємєліна, Н.Рабенко підготували цікаві, різноманітні сценарії.

Так, малюки І ясельної групи «Казка» (вихователь М.Говенько) мандрували осінніми стежками до лісу і разом з Осінню провідали лісових звірят та повеселились з ними.

Діти ІІ ясельної групи «Колобок» (вихователі Л. Куйденко, М.Карьєва) разом з героями української народної казки «Котик і Півник» збирали врожай та випікали пиріжки для Осені.

Дошкільнята І старшої групи «Веселка» (вихователі І.Кримська, А.Кіяшко) допомогли Попелюшці потрапити на свято Осені. А у ІІ старшій групі «Калинка» (вихователі Т.Авдєєва, С.Жежель) відбулося свято врожаю у фермерському господарстві. Наш український фермер Іван запросив на свято гостей з Америки і Китаю та познайомив їх із звичаями і традиціями українського народу. Вихованці ж ІІІ старшої групи «Ромашка» (вихователі Ю.Радашева, О.Чайка) створили справжню атмосферу телепередачі «Майстер-шеф», на яку з’їхалися кухарі з усього світу, щоб приготувати справжній український борщ. Прислів’я, пісні, таночки, ігри – усе на цьому святі було «заварене» на національній страві.

Усі свята видалися веселими, колоритними, завдяки використанню в них української народної музики в іграх, піснях та танцювальних композиціях.

Кiлькiсть переглядiв: 365