Козацькі забави

З нагоди Дня Українського козацтва, в закладі дошкільної освіти (яслах – садку) №29 відбулося осіннє свято - змагання «Козацькі забави» та «Свято врожаю», на яке були запрошені батьки дітей усіх вікових груп. На чолі куренів «Котигорошко» і «Крутивус» стали справжні отамани – тата, які разом з козачатами змагалися у різних цікавих естафетах, вболівали один за одного. Вони, наче діти, раділи і хвилювались за свої команди, виявляли бурні емоції з приводу подолання різних перешкод.

Цікавою формою роботи з батьками були ігри - руханки для дорослих – мам і тат, які викликали в них бурний шквал позитивних емоцій. Діти провели незабутній день з батьками. Задоволення отримали і діти, і дорослі. Такий родинно – виховний захід зближає дітей, їх батьків і педагогів закладу.

Змагання між куренями пройшли весело та завзято. Кульмінацією свята став ярмарок виробів з природного матеріалу, які зробили батьки дітей. Вони вражали своєю неповторністю та креативністю. Тому з гордістю можна сказати, що малюки – це майбутні захисники рідної України.

Кiлькiсть переглядiв: 431