УВАГА!КОНКУРС!

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України № 291 від 28.03.2018 року «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», рішення міської ради № 661 від 27.10.2017 року «Про затвердження Положення про конкурс на посади керівників закладів загальної середньої освіти, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Олександрії» управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради оголошує конкурс на заняття посади директора навчально-виховного комплексу «Ліцей інформаційних технологій-спеціалізована школа ІІ ступеня» Олександрійської міської ради Кіровоградської області, розташованого за адресою:

м. Олександрія, вул. Григорія Усика, буд. 39.

Основні вимоги до кандидата на посаду директора навчально-виховного комплексу «Ліцей інформаційних технологій-спеціалізована школа ІІ ступеня» Олександрійської міської ради Кіровоградської області:

- громадянство України,

- вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста),

- стаж педагогічної роботи не менше трьох років,

- наявність організаторських здібностей,

- фізичний і психічний стан не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Оплата праці директора навчально-виховного комплексу «Ліцей інформаційних технологій-спеціалізована школа ІІ ступеня» Олександрійської міської ради Кіровоградської області здійснюється у відповідності до чинного законодавства.

Відповідальна особа за проведення конкурсу - методист науково-методичного центру управління освіти, молоді та спорту Гейко С. І (тел. 7-04-85, gorono28000@ukr.net).

Прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі, здійснюється до 30.07.2019 року включно за адресою: м. Олександрія, вул. Бульварна, 28.

Перелік документів для подання на участь у конкурсі:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки на підтвердження стажу педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений в довільній формі;

- інші документи, які кандидат на посаду директора вважає необхідним подати на підтвердження професійних та/або моральних якостей.

Зазначені документи подаються кандидатом на посаду директора особисто, або уповноваженою кандидатом особою, на підставі довіреності.

Ознайомитись зі зразками документів та орієнтовним переліком питань для проведення співбесіди бажаючі взяті участь у конкурсі можуть у методиста науково-методичного центру управління освіти, молоді та спорту Гейко С. І., м. Олександрія, вул. Бульварна, 28

Перелік питань на перевірку знань законодавства і функціональних повноважень для кандидатів на вокантну посаду

Зразок ситуаційного завдання для кандидатів на вокантну посаду

Критерії оцінювання тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти на конкурс на вокантну посаду директора

Кiлькiсть переглядiв: 638