Випускні свята у дитсадочку

22 і 23 травня 2019 року у закладі дошкільної освіти (яслах-садку) № 25 були проведені випускні ранки, під час яких діти прощалися зі своїм улюбленим дитсадочком, вихователями, друзями, іграшками.

22 травня 2019 року випускне свято пройшло у ІІ старшій групі «Теремок» на тему: «Зореліт бажань» (музичний керівник Н. Рабенко). Вихователі Яценко Н.В., Горбань М.Ю. запропонували дітям вирушити у подорож на «Зорельоті бажань». Дошкільнята відвідали Планету спогадів, Планету знань. Час від часу їм пакостила стара Шапокляк, але зрештою вона відступила, бо зрозуміла, що діти подолали складний і цікавий шлях дошкільного дитинства.

23 травня 2019 року відбулося випускне свято у І старшій групі «Рушничок» (вихователі Ревенець О.О., Стороженко Г.В.) під назвою «Пригоди майбутніх першокласників у казковому королівстві» (музичний керівник Ємєліна Л.І.). Малюки поринули у казковий сюжет за мотивами твору Всеволода Нестайка «Сонячний зайчик і сонячний вовк», потрапили у підземний світ пана Морока, Бабая, Баби Яги (чудово зіграли ролі вихователі Кіян Л.М., Кримська І.В., Чайка О.О.), які стали на шляху до школи. Але Цар казкової країни (вихователь Висікан О.Г.) прийняв дітей до школи, перевіривши їх знання.

В кожній групі діти показали свої таланти: співали пісні, читали вірші, танцювали і полонез, і вальс, і спортивний танок, і флеш-моби. В кінці свята директор закладу Н.Салівоник привітала випускників та подарувала напам’ять фотографії і дипломи.

Кiлькiсть переглядiв: 519