"Капріз" на " Bukovel Fest "

З 01 по 06 травня хореографічний колектив сучасного танцю "Капріз" Центру дитячої та юнацької творчості ім О. Шакала (керівник Труш Н.М.) здійснив подорож до Івано-Франківської області с. Паляниця на Міжнародний фестиваль-конкурс "Bukovel Fest", який проходив на території гірсько-лижного курорту "Bukovel"

У фестивалі прийняли участь три вікові групи колективу, а саме: 29 вихованців та 25 батьків!

Серед колективів фестивалю були представники різних міст України - Дніпра, Одеси, Києва, Полтави, Харкова, Донецька, Житомира, Нікополя, Диканьки, Хмельницького, Тернополя, Львова, Івано-франківська. 30 хореографічних колективів, більш ніж 1000 учасників!

До складу журі увійшли Заслужені діячі мистецтв України.

На розсуд журі хореографічний колектив сучасного танцю "Капріз" представив 6 хореографічних композицій: наймолодші вихованці виконали "Соняшники" та "Динозаврики", середня вікова група - "Радість життя" та "Квіти для мами", а найстарші вихованці - "Трояндовий букет" та турецько-українську хореографічну композицію "Роксолана".

Результатом участі у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Bukovel Fest" є три призових місця.

- диплом ІІ ступеня у номінації "Сучасний естрадний танець", друга вікова категорія;

- диплом ІІ ступеня у номінації "Народна стилізація", четверта вікова категорія;

- диплом ІІІ ступеня у номінації " Вільна танцювальна програма ", перша вікова категорія.

Колектив було нагороджено дипломами та кубками!

Під час фестивалю вихованці колективу та їх батьки мали змогу помилуватися природою та красою Карпат, піднятися канатною дорогою на гору Буковель, висота якої 1130 м, спуститися з гори на найдовшому в Україні тролеї, покуштувати місцеві страви, ближче ознайомитися зі звичаями та традиціями західної України!

Кiлькiсть переглядiв: 425