Повернутися до звичайного режиму

«Наші прадіди - герої»

08 травня 2019 року в Закладі дошкільної освіти (ясла-садку) №14 відбулося свято присвячене Дню перемоги на тему: «Наші прадіди - герої».

9 травня – це світле і скорботне свято, воно живе і буде жити в пам’яті народу. Саме цей день ознаменував переможне завершення Великої Вітчизняної війни. Дорогою ціною дісталася людству ця перемога. Чи не найбільше втрат зазнала Україна!З глибокою повагою та шануванням вихователь середньої групи Михайлова О.І., музичний керівник Ткачук В.Ю. підготували свято з дітьми «Наші прадіди – герої». Метою свята було: закріпити знання дітей про те, що 9 травня — День Перемоги, день закінчення Великої Вітчизняної війни, дати знання про те, як захищали свою батьківщину люди в роки Великої Вітчизняної війни, познайомити дошкільнят з життям народу до війни та після її закінчення,
Допомогти дітям зберегти в пам'яті подвиг народу, воїна - визволителя, воїна – захисника, виховувати шанобливе ставлення до ветеранів, формувати вміння цінувати мир та любити свою Батьківщину.

На свято були запрошені батьки та гості, які з трепетом дивились таночки, слухали пісні та переглядали хід бойових дій у інсценівках.

Кiлькiсть переглядiв: 403