ПрофFEST-2019

11 квітня 2019 року на базі Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, за сприяння управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради та Олександрійського міськрайонного центру зайнятості відбувся зональний етап обласного молодіжного фестивалю «ПрофFEST-2019».

Учасниками фестивалю стали представники ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей», ДНЗ «Знам'янський професійний ліцей» та Олександрійський професійний аграрний ліцей.Також у заході взяли участь учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти міста та району.

Школярі із задоволенням знайомились із презентаціями закладів та активно брали участь у майстер-класах. Цікавими були профорієнтаційні відеоролики про актуальні на ринку праці професії.

На майстер-класах учні мали змогу виготовити чудові квіти з металу, декорувати за допомогою будівельних матеріалів горщики для квітів, виготовити яскраві прикраси для кондитерських виробів.

Участь у фестивалі взяли учні шести закладів загальної середньої освіти м. Олександрії та трьох закладів загальної середньої освіти Олександрійського району.

Сподіваємося, що близько 300 майбутніх абітурієнтів, які стали учасниками заходу, знайдуть улюблену справу та зможуть реалізувати себе у професійному житті.

Кiлькiсть переглядiв: 436