«LEGO- конструювання - інноваційна технологія всебічного розвитку дітей

21 березня 2019 року в НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 19 – ДНЗ «Лісова казка»відбулося засідання міського методичного об’єднання вихователів середніх груп закладів дошкільної освіти на тему «LEGO- конструювання - інноваційна технологія всебічного розвитку дітей».

Педагогічний колектив дошкільного підрозділу НВК ознайомив присутніх з досвідом роботи щодо інтеграції LEGO-технології в освітній процес закладу, яка складається із різних форм роботи з педагогами, дітьми та батьками.

Обговорили питання «LEGO-конструювання як компонент STREAM-освіти для дошкільників», переглянули організовану освітню діяльність з дітьми середнього дошкільного віку з використанням LEGO-технології «Чарівна Леголендія».

/Files/images/2703201933.jpg/Files/images/2703201913.jpg

Під час майстер-класу «Безмежний світ гри з LEGO за методикою «Шість цеглинок» вихователі дошкільних закладів міста відпрацьовували практичні навички, що сприяють когнітивному розвитку дитини через використання LEGO-технології, брали активну участь в обговоренні, ділилися враженнями.

Учасники методичного об’єднання переконалися, що конструювання зLEGO виходить далеко за межі розуміння поняття «конструювання» у традиційному значенні цього слова. Це цілий методичний комплекс, який відкриває педагогам широкі можливості для його використання в освітньому процесі і може бути інтегрований практично у всі види діяльності педагога з дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 560