Юні математики

26 березня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №29 для вихователів молодших груп дошкільних навчальних закладів міста відбулося методичне об’єднання. Тема даного об’єднання - «Використання технологій в роботі з формування математичних уявлень у дошкільників».

Під час теоретичного блоку вихователі ознайомились, поглибили знання про сучасні педагогічні технології логіко-математичного розвитку дошкільнят.

Всі присутні мали змогу переглянути інтегроване заняття з формування математичних уявлень дітей 4-го року життя «Лісова пригода у весняному лісі», яке провела Куліда В.В.. Окрім заняття вихователь Куліда В.В. та музичний керівник Обухова О.В. провели математичне розвагу «Сімейка свинки Пеппи».

Цікавинкою стала математична вікторина для вихователів, проведена вихователем - методистом Дробот О.М., під час якої вихователі змагались за звання найрозумнішого і найкмітливішого.

Логічним завершенням методичного об´єднання стало підведення підсумківє. Вихователі міста обговорили застосування форм та методів роботи з дітьми під час організації освітньої роботи з формування математичних уявлень в дитячому садку.

Кiлькiсть переглядiв: 381