Система відеоспостереження у навчальних закладах міста

Безпека дітей є важливим питанням сьогодення. Тому встановлення системи відео спостереження в навчальних закладах є актуальним. В Олександрії на сьогодні п’ять навчальних закладів оснащені обладнанням відеоспостереження. Це НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №9 –спеціалізована школа», ОНКВ (ЗНЗ І-ІІІ ст. №17–ліцей», ЗНЗ І-ІІІ ст.№15 та НВК «Олександрійський колегіум-спеціалізована школа» та НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка–ЗНЗ І-ІІ ст.–школа мистецтв». 82 камери відеонагляду розміщені як ззовні по периметру шкіл, так і всередині приміщень.

Система відеоспостереження у навчальних закладахскладається зі спостереження за коридорами і класами, за відкритою територією школи, спортивними майданчиками, за центральним входом та прилеглою територією.

Наявність відеокамер забезпечує підвищення рівня безпеки дітей, недопущення проникнення в школи сторонніх осіб, попередження правопорушень в освітньому середовищі, запобіганню виникнення конфліктів і нетипових ситуацій, а також для збереження шкільного майна.

За ситуацієюузакладах цілодобово спостерігають чергові шкіл.

Кiлькiсть переглядiв: 388