Повернутися до звичайного режиму

Використання сучасних інноваційних технологій в закладах дошкільної освіти

На базі закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 25 05 лютого 2019 року відбулося чергове засідання міської школи молодого вихователя на тему: «Використання сучасних інноваційних технологій в ЗДО».

Керівник школи молодого вихователя Н.Олійник у вступному слові розкрила поняття «технологія освітня подорож», а потім запросила усіх присутніх практично переглянути елементи даної інноваційної технології, відвідавши заняття «Подорож у світ води» в ІІ старшій групі (вихователь Н.Яценко). Далі слухачі подивилися музичне заняття-квест «Крижане серце» (музичний керівник Л.Ємєліна) у І старшій групі з використанням ІК-технологій. Досвідчені педагоги Л.Кіян, Н.Яценко, Л. Ємєліна поділилися своїми напрацюваннями в роботі з дошкільниками по використанню інновацій: мнемотехніка, лепбук, «Стіни, які говорять», storytelling та ін.

В кінці засідання молоді вихователі розповіли про свої враження від побаченого: що сьогодні здивувало, щоб хотіли запровадити у себе в групі, а щоб взяли на озброєння? А також молоді педагоги зрозуміли, що освітній процес, як і вся діяльність педагога – це щоденна творчість та знаходження нових методів впливу на дитину.

Кiлькiсть переглядiв: 456