Методичне об’єднання вихователів середніх груп

22 січня 2019 року на базі санаторного закладу дошкільної освіти (ясла-садку) № 16 компенсуючого типу було проведено засідання методичного об’єднання вихователів середніх груп міста на тему: «Інноваційні технології у роботі з дітьми».

В практичному блоці до уваги вихователів була представлена організована освітня діяльність з дітьми середнього дошкільного віку з використанням ІКТ “ Гостя із Африки ” (вихователь Кочергіна Юлія Сергіївна), а в інформаційному блоці виступили вихователі середньої групи - Самсонова Тетяна Василівна на тему: “Використання ейдетичних прийомів у роботі з дітьми” (з досвіду роботи) та старшої групи - Велика Людмила Кузьмівна - “Навчання дітей дошкільного віку ранньому читанню за авторською методикою Л. Шелестової” (з досвіду роботи). Практичний психолог Янкевич Юлія Анатоліївна розповіла про психологічний супровід інноваційної діяльності в дошкільному закладі.

Робота СЗДО№ 16 по підготовці та проведенню засідання по темі «Інноваційні технології у роботі з дітьми середніх груп» була позитивно відмічена усіма присутніми на заході.

Кiлькiсть переглядiв: 416