Заліковий захід тренера

Протягом листопада місяця у місті проходять тренінги-заліки від педагогів-тренерів на базі ЗЗСО від Школи освітніх тренерів. 14 листопада 2018 року в ДНЗ № 25 вихователем Кіян Л.М. був проведений заліковий тренінг на тему: «Казкотерапія як технологія розвитку психічного здоров’я і творчості у дітей дошкільного віку».

Кіян Л.М. метою тренінгу передбачала ознайомити учасників з поняттям казко- терапія, інформувати про вплив казкотерапії в поєднанні з ліпленням із солоного тіста на психологічний стан та стан психічного здоров’я дітей; проаналізувати власний стан та стан до, під час та після завершення сеансу та можливості реалізації даного методу в практичній діяльності вихователя; отримати досвід учасника, оцінити зміни, які відбулися в психологічному стані протягом тренінгу та їх причини.

В самому заході прийняли участь представники різних дошкільних закладів міста (ЗДО №2, 18, 20, 25, 35) та громадський представник групи «Авантюрин». Тренінг пройшов у дружній, невимущеній обстановці. Всі учасники приймали активну участь у виконанні вправ та завдань. Кіян Л.М. дуже компактно і влучно провела теоретичну частину, познайомивши педагогів з основними поняттями, використавши для цього методи ІКТ. А в практичній частині кожен учасник тренінгу виявляв свої творчі здібності, оформлюючи сцену, створюючи персонажів казки та побував у ролі автора, створюючи свою казку. Кожен учасник тренінгу отримав певний запас знань по даній темі та досвід учасника.

На заході були присутні директор НМЦ УОМС Аннікова О.М., методист НМЦ Коваленко Г.М., які відмітили високий рівень проведеної роботи та відзначили, що за такими заходами – майбутнє освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 411