Тиждень безпеки життєдіяльності

З 05 по 09 листопада 2018 року в ЦДЮТ ім. О. Шакала проводився Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Мала іскра - великий вогонь!».

У проведенні Тижня взяли участь педагогічні працівники закладу та їх вихованці.

Протягом Тижня педагогами проведено заходи з використанням різноманітних форм роботи: бесіди, конкурси малюнків, вивчення пам’ятки, відеоперегляди та обговорення мультиплікаційних фільмів, розмальовки, виховні години, заняття, вікторини, години спілкування, розгадування кросворду, написання твору-роздуму, екскурсію та зустріч з представником Олександрійського Управління ДСНС тощо.

Так вихованці гуртка «Іграшка-сувенір» (керівник Волчук О.М.) в цікавій та змістовній формі перевірили свої знання з Правил пожежної безпеки.

Проведено вікторину на тему «З вогнем не жартуй!», дидактичні ігри «Правила пожежної безпеки», розмальовки «Вогонь-ворог, вогонь друг». З педагогом-організатором Коваль О.А. вихованці переглянули мультфільм «Фокс і Трот приходять на допомогу. Пожежа».

06 листопада 2018 року хореографічний колектив сучасного танцю «Каприз» (керівник Труш Н.М.) відвідав Олександрійський міський відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області. Екскурсія відбулася в рамках Тижня протипожежної безпеки на тему «Мала іскра - великий вогонь!».

Рятувальники провели дітям цікаву та змістовну екскурсію, ознайомили з засобами особистого захисту пожежних, сучасною спецтехнікою, розповіли про її оснащення та випадки застосування, показали кімнату відпочинку та їдальню особистого складу.

Вихованці хореографічного колективу сучасного танцю «Каприз» мали змогу більш детально ознайомитися з професією рятувальників, побачити їх робочі місця, оглянути спецтехніку та побувати, посидіти в середині пожежних машин.

Кiлькiсть переглядiв: 343