Повернутися до звичайного режиму

Навчальний заклад міста відвідали поважні гості

05 листопада 2018 року делегація Посольства Аргентинської Республіки в Україні відвідала НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №9-спеціалізована школа», як єдиний навчальний заклад в області, що вивчає іспанську мову.

/Files/images/fullsizeoutput_249.jpeg/Files/images/fullsizeoutput_18b.jpeg

Учні закладу радо зустріли гостей, прочитавши їм вірші аргентинських авторів, танцювали танго та виконували пісні іспанською мовою. Після невеличкого концерту гості ознайомилися із навчальним закладом та відвідали кабінет іспанської мови, де відбулося спілкування учнів старших класів закладу з аргентинськими гостями.

/Files/images/fullsizeoutput_1b2.jpeg/Files/images/fullsizeoutput_1e4.jpeg

Гості ознайомились з роботою секції іспанської мови Малої Академії наук, яка функціонує на базі НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №9-спеціалізована школа», про міжнародні проекти eTwinning, про роботу мовного пришкільного табору та інші заходи, в яких беруть участь учні.

Наприкінці зустрічі консул Посольства Аргентинської Республіки в Україні пан Аріель подарував учням книги аргентинських авторів та диски з фільмами, а учні в свою чергу подарували на згадку про цей чудовий день ляльки-мотанки та буклети про школу іспанською мовою.

/Files/images/fullsizeoutput_27e.jpeg/Files/images/fullsizeoutput_2af.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 437