Майстер-клас для шкільних бібліотекарів

29 жовтня 2018 року на базі НВО “Олександрійська гімназія ім. Т.Г.Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів– школа мистецтв” відбувся майстер-клас бібліотекаря закладу Пироженко Валентини Іванівні «Читати граючись: впровадження ігрових форм в роботу шкільної бібліотеки».

Метою семінару було ознайомлення учасників заходу з досвідом роботи шкільного бібліотекаря з використання ігрових ситуацій для розвитку пізнавальної діяльності учнів.

План проведення заходу:

1. Презентація досвіду роботи бібліотекаря «Читати граючись: впровадження ігрових форм у роботу шкільної бібліотеки» ( Пироженко В.І., бібліотекар закладу).

2. Бібліотечний урок для учнів 2-их класів з використанням лялькового театру «На гостини до лісової бібліотеки» ( Пироженко В.І., бібліотекар закладу).

3. Казкова вікторина для учнів «Казка в гості поспішає» (Пироженко В.І., бібліотекар закладу).

4. Майстер-клас по виготовленню книжкових закладок (Шевченко Г.С., учитель трудового навчання та технологій).

Шкільний бібліотекар, уважний до дитячих проблем, запитів, який закоханий у чарівний світ книги, може відкрити учням неймовірний світ пізнання, культури та духовності.

Учасники заходу відмітили творчість та креативність бібліотекаря Валентини Іванівни, взяли для себе нове, цікаве, корисне.

Кiлькiсть переглядiв: 379