Повернутися до звичайного режиму

55-річчя з дня заснування закладу

28 вересня 2018 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №14 відбулося святкування з нагоди 55-річчя з дня заснування закладу.

У святковій залі зібралися працівники, випускники ДНЗ, батьки та гості. Привітати колектив зі святом прийшли ветерани праці, начальник управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради Чернецька Вікторія Миколаївна, методист НМЦ Коваленко Ганна Миколаївна, голова Олександрійської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Слєта Віра Яківна. Було відзначено, що садочок один з найкращих садочків міста, має гарний естетичний вигляд, виконані сучасні ремонтні роботи, згідно вимогам нової української школи оформлено освітнє розвивальне середовище. В ньому працюють прекрасні люди, професіонали своєї справи. Саме завдяки їхнім зусиллям дитячий садок наповнений теплом та затишком.

Завідувач Федорова Лариса Володимирівна, голова профспілки Шуміло Тетяна Миколаївна разом з колективом отримали подяку за вагомий внесок у справах розвитку дошкільної освіти міста, активну участь у діяльності Профспілки та з нагоди 55-річчя з дня заснування закладу.

Вихованці, працівники та випускники підготували для гостей святкову концертну програму. Прикрасили свято міські творчі самодіяльні колективи.

/Files/images/DSC_0050.jpg/Files/images/DSC_0123.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 291