Участь у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт

Вихованці гуртка «Основи науково дослідницької діяльності» БДЮТ Олександрійської міської ради Андреєв Дмитро та Гарасько Назарій (науковий керівник Піскова Світлана Вікторівна) отримали досвід представлення проектів у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт для учнів 6–8 класів.

Конкурс відбувся з 25 по 27 вересня у Києві, проводився у чотирьох номінаціях: «Альтернативна енергетика», «Енергозбереження у побуті та навчальному закладі», «Звалища та довкілля», «Популяризація екологічно безпечного способу життя». Для участі в ІІ етапі конкурсу було подано близько 100 учнівських пошукових робіт з 18 областей України та столиці нашої держави.

Програма проведення заходу містила захист дослідницьких робіт у формі учнівської конференції, участь у навчально-дослідницькому проекті «Екологічний експрес-контроль» (лабораторне обладнання для нього надала компанія-спонсор DOW) і відвідування історичних пам’яток столиці. У своїх дослідницьких проектах учасники розглядали питання, пов’язані із заощадженням тепла й енергоресурсів, та перспективи використання альтернативних джерел енергії, ознайомились із проблемою негативного впливу сміттєзвалищ на довкілля у межах свого регіону, підготували екологічно зорієнтовані акції для популяризації екологічно безпечного способу життя.

/Files/images/IMG_20180926_093752.jpg/Files/images/IMG_20180925_150643.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 356