«Капріз» на «Вересневих самоцвітах»

22 вересня 2018 року хореографічний колектив сучасного танцю «Капріз» (керівник Труш Н.М.) здійснив подорож до державного заповідника-музею І.К.Карпенка-Карого («Хутір Надія» Кіровоградська обл.) на Всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

Подорож відбулася з метою виховання національної свідомості, популяризації та збереження українських народних традицій, виховання поваги до мистецтва й культури рідного народу.

На святі, де зібралась величезна кількість прихильників української культури та мистецтва, проходили театралізовані дійства, лунали сучасні та українські народні пісні, працював ярмарок виробів ручної роботи та продуктів харчування.

Прогулюючись заповідником, вихованці колективу «Капріз» та їх батьки милувалися природою, спостерігали за театральним дійством і просто відпочивали.

Крім того, учні відвідали музей історії українського хореографічного мистецтва, де ознайомилися з народними хореографічними колективами України, дізналися про їх керівників та про відомих хореографів, переглянули експонати українських народних костюмів різних регіонів України.

Кiлькiсть переглядiв: 389