У трійці найкращих

Вересень місяць ознаменувався чудовою подією для картингістів України. Саме з 21 по 23 вересня 2018 року відбувся Фінал всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу (ІV ранг), відкритий чемпіонат ТСО України, кубок командувача сухопутних військ Збройних Сил України з картингу у м. Києві.

Вже стало традицією, що наше місто та область представляли картингісти Будинку дитячої та юнацької творчості. Від міста Олександрія був представлений у класах «Кадет» та «Популярний-Ю» Севастяненко Владислав, вихованець гуртка «Картинг» Будинку дитячої та юнацької творчості Олександрійської міської ради. Пройшовши всі три етапи Чемпіонату України, юний спортсмен Олександрії не міг не прийняти участь у Фіналі всеукраїнських відкритих змагань з картингу.

/Files/images/загал_на.jpg

У фіналі в якому брали участь 101 спортсмен з усіх регіонів України, Владислав у класі «Кадети» здобув почесне ІІІ місце та гідно представив м. Олександрію та всю Кіровоградську область на даних змаганнях.

/Files/images/DSC_0203.JPG/Files/images/DSC_0205.JPG

Вітаємо команду картингістів Будинку дитячої та юнацької творчості із перемогою та бажаємо успіхів у новому сезоні перегонів з картингу!

Кiлькiсть переглядiв: 462