Фінальні змагання Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелечення"

З 11 по 16 вересня 2018 року на базі МДЦ “Артек”, що знаходиться у Пущі-Водиці, проведено фінальні змагання Всеукраїнського спортивного-масового заходу серед дітей “Олімпійське лелеченя”.

Близько 300 фіналістів з різних куточків України боролися за титул кращої спортивної комади.

З найкращими побажаннями до юних спортсменів звернулися міністр молоді та спорту Уркаїни Ігор Жданов, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, заступник Міністра освіти і науки Роман Греба, заступник Керівника Державного управління справами Сергій Борзов, гендиректор «Артеку» Сергій Капустін, професор та спортивний історик Марія Булатова.

Команду Кіровоградської області представляли учні НВК "Олександрійський колегіум-спеціалізована школа" під керівництвом вчителів фізичної культури Михальчука В.Й. та Дудуса С.І.

Переможці фінальних змагань визначалися за допомогою таких конкурсів як презентація команди, спортивна естафета та олімпійська вікторина та змаганнях з волейболу. Кожен учасник мав можливість поставити питання спортивному кумирові у межах «Чату з чемпіонами», дізнатися щось нове за допомогою Olympiс Lab та стати учасником веселої руханки Do like Olimpians. Окрім того на «лелеченят» чекало змістовне дозвілля – перегляд фільмів, танцювально-розважальна програма та цікавий квест «Козацька Січ».

/Files/images/47845987.jpg/Files/images/5784587.jpg

Цього разу юним спортсменам з нашого мста не вдалося посісти призові місця, але великий досвід участі у змаганнях такого рівня буде запорукою подальших перемог.

Дякуємо керівникам команди та учням за спортивне натхнення та бажаємо майбутніх зіркових злетів.

Кiлькiсть переглядiв: 278