В навчальних закладах міста пройшов Олімпійський тиждень

З 03 по 07 вересня 2018 року в навчальних закладах міста пройшов Олімпійський тиждень, присвячений відзначенню Дня фізичної культури та спорту.

Його мета – виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки.

У рамках проведення Олімпійського тижня у загальноосвітніх навчальних закладах району було проведено ряд спортивно-масових заходів з метою залучення різних вікових груп населення до здорового способу життя.

Протягом тижня ранок в навчальних закладах розпочинався з загальної ранкової олімпійської розминки у вигляді зарядки.

Окрім цього, проведено легкоатлетичні естафети, змагання з міні-футболу, настільного тенісу та волейболу, турніри з шахів та шашок, конкурси малюнків, спортивні вікторини та виставки.

Цікавими та змістовними стали зустрічі з відомими спортсменами та представниками спортивних клубів та організацій міста.

У всіх закладах освіти було проведено Всеукраїнський Олімпійський урок «Здорові діти – здорова нація!», «Ми майбутні олімпійці» та інше.

Тиждень пройшов цікаво, ефективно та корисно. Переможців конкурсів, змагань, вікторин та найактивніших учасників було нагороджено грамотами.

В цілому, в заходах взяли участь понад 4,5 тис. учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 294