"Одна з найбільших удач у житті людини - щасливе дитинство"

У перший день літав дошкільному підрозділі НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №19- ДНЗ «Лісова казка»традиційно відзначаєтьсяМіжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей1 червня2018року для вихованцівдошкільного закладу були проведені музично-танцювальна ранкова гімнастика дітей разом з батьками, музична розвага «Щасливе дитинство», ігри з мильними бульбашками, конкурс малюнків на асфальті «Світ очима дітей», рухливі ігри-естафети тощо.

Під час музичної розвагидіти змагалися в різноманітних конкурсах, відгадували загадки, демонстрували спритність в іграх, співали дитячі пісні та виконували таночки, зустрічали улюблених героїв з казок та мультфільмів.

Педагоги разом з батьками та дітьми організували фотовиставку «Мій любий малюк» та провели діалог на тему «Щоб дитинство було щасливим».

Приємно, що діти отримали від святкування море задоволення і незабутніх відчуттів.

День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

/Files/images/DSCF5596.JPG/Files/images/DSCF5613.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 269