Прекрасне свято радості та надії

Щороку в перший день літа 1-го червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Тому вже стало доброю традицією для працівників ДНЗ №29 день захисту дітей вітати своїх вихованців зі святом. В садочку традиційно до цього дня відбулося ряд заходів. Вихованці із задоволенням приймали в них участь і отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Свято для малюків розпочалося з самого ранку, біля входу до дитячого садочку їх зустрічав веселий клоун Кльопа з різнокольоровими кульками. Він грав з дітьми у веселі ігри, жартував та приймав участь у ранковій гімнастиці. Після сніданку пройшла спортивна розвага: «В здоровому тілі - здоровий дух» між дітьми старших груп за участю тренера КЗ «ДЮСШ №2» Петруніна А. О. Після спортивних розваг веселий клоун Кльопа запросив малюків на лялькову виставу, яку підготували і провели вихователі закладу. І на завершення відбувся конкурс малюнків на асфальті «Світ дитинства». По закінченню свята діти отримали солодкі подарунки від міської влади.

Батьки вихованців не стояли осторонь, а також прийняли участь в благодійній акції «Подаруй дитині іграшку»(для дітей сиріт). Сьогодні це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей.

Нехай кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любов, уваги, та піклування дорослих, тільки тоді ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Кiлькiсть переглядiв: 230